Väder på din hemsida

Reklam
Mina Sidor
 • Väder på din hemsida

  • Med tre enkla steg kan du nu få den aktuella väderprognosen på din hemsida:

   1. Ange namn på önskad ort eller postnummer i formatet <nnn nn> och tryck på <Sök ort>. En lista visas på orter som stämmer på din sökning, klicka på önskad ort.

   2. Välj önskat innehåll som skall presenteras i prognosen, och konfigurera hemsidevädret utifrån den design som önskas. Som grund kan du använda våra fyra designmallar.

   3. När du är klar, klicka på "Uppdatera HTML kod" under förhandsvisningen av hemsidevädret. Kopiera HTML-koden och infoga den på rätt plats på din hemsida. Nu är allt klart

 • Avancerad sökning:


  Sök efter platser med liknande stavning
  Förhandsgranska
  Huvudinställningar
  Design-Mallar:
  Prognos för:

  Språk:


  Innehåll som visas
  1.
  2.
  3.
  4.
  5.

  Layout: Färger
   Rubrik:
  välj
   Rubrik bakgrund:
  välj
   Datum:
  välj
   Datum bakgrund:
  välj
   Huvuddel typsnitt:
  välj
   Huvuddel bakgrund:
  välj
   Ram:
  välj
  Layout: Övriga inställningar
   Rubrik typsnitt:

   Rubrik stil:

   Datum typsnitt:

   Datum stil:

   Huvuddel typsnitt:

   Huvuddel stil: • Information om nyttjanderätten

  • Användningen av vädergrafiken är kostnadsfri, oavsett om den nyttjas på en privat hemsida eller av ett företag/myndighet. Notera dock att endast en vädergrafik-ruta får läggas in per privat hemsida eller per domän för företag och myndigheter. HTML-koden måste användas i sin helhet utan modifiering, och MeteoGroup lämnar ingen garanti avseende tillgänglighet för hemsidevädret. Vi förbehåller oss rätten att när som helst utan föregående information avbryta eller ändra denna tjänst. Genom att integrera HTML-koden i er hemsida godkänner ni dessa villkor.

    

   Bedriver ni en kommersiell hemsida och önskar en säkrad version av denna vädergrafik eller ytterligare innehåll eller funktion? Vänd er i så fall till oss på sweden(at)meteogroup.com så informerar vi er gärna om vårt omfattande utbud av tjänster.