Om MeteoGroup

Produkter
  • MittVäder drivs av MeteoGroup, som är Europas ledande privata väderföretag med prognoskontor i åtta europeiska länder samt i USA, och med kunder över hela världen. Registrera dig gratis på Mina Sidor för att få ut ännu mer av MittVäder.se. Då får du till exempel tillgång till längre väderprognoser och fler satellitbilder.

   MeteoGroup har även utvecklat den populära appen WeatherPro som finns till både smartphones och surfplattor. Besök www.weatherpro.eu/se för mer information.

   MeteoGroup utgör en komplett vädertjänstverksamhet som erbjuder skräddarsydda produkter till konsumenter, media, industri och myndigheter. Företaget grundades 1986, och har sedan dess fått ett oöverträffat rykte för kvalitet och innovation i branschen.

   Våra erfarna meteorologer tillhandahåller prognoser, support, övervakning och konsulttjänster 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Därutöver arbetar ett dedicerat modelleringsteam ständigt med utveckling av MeteoGroup’s egna system och prognosteknik. För mer om MeteoGroups professionella tjänster, gå till www.meteogroup.se.

   MeteoGroup ägs av PA Group, en internationell koncern med kundinriktade nyhets-, informations- och kommunikationsbolag. Ett av företagen i PA Group är The Press Association, den nationella nyhetsbyrån i Storbritannien och Irland.

   MeteoGroup har sitt huvudkontor i Nederländerna, och har även kontor i Belgien, Tyskland, Spanien, Storbritannien, Sverige, Frankrike, Polen och USA, samt försäljningskanaler i övriga Europa och Asien.